Fashion Machine

Conny Groenewegen

De installatie maakt het productiemechanisme en de schaal van de fast fashion industrie voelbaar, terwijl het banale materiaal ter plekke een nieuwe vorm en een haast activistische uitdrukking krijgt.

HACKED

Alexander van Slobbe en Fransisco van Benthum

Hacked is niet alleen een kritiek op de effecten van de hedendaagse mode-industrie, maar ook een onderzoek naar een mogelijk nieuwe rol voor de modeontwerper in het ontwerp- en productieproces.

Flying Architect

Studio Plott & Roos Meerman

De gedeelde fascinatie voor 3D printen heeft het idee doen ontstaan dat het mogelijk moet zijn om objecten te bouwen met een vliegende printer.