Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Hoe kan een gevoel of een visie in een glazen flesje gevangen worden? Onder leiding van geurengoeroe Erik Zwaga kunnen kinderen zelf aan het mixen en experimenteren slaan. Welke geuren gaan samen en wat juist niet? Uiteindelijk ontwikkelen ze een eigen parfum dat bij hen past.

De workshop is voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, de begeleiding van de ontwerper en de materialen. Het zelfgemaakte product gaat natuurlijk mee naar huis!


datum
28/02/2016
tijd
14:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 12,00
Voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar.

Erik Zwaga

Na zijn opleiding Mode en Grafisch ontwerp aan de Rietveld Academie werd Erik Zwaga zich er van bewust dat hij om een persoonlijke stijl te ontwikkelen afstand moest nemen van de mode-scene. Om de rol van kunst, mode en parfum in de geschiedenis te verklaren, werd hij journalist. Op dit moment ontwerpt hij kleine collecties die geproduceerd worden door materialen te up-cycelen.

Tijdelijk Modemuseum
Guus Beumer
EventArchitectuur
Maureen Mooren
Moniker

Dit project maakt deel uit van de programmalijn De Dingen en De Materialen en het dossier Materiaalinnovatie.

Mode heeft stilzwijgend het idee van vernieuwing vernieuwd door het verleden telkens opnieuw te verkopen als toekomst. Dit staat in schril contrast met de gedachte dat vernieuwing altijd voortkomt uit technologische innovatie.